Maatregelen rondom coronavirus COVID-19

Het zijn vreemde en onzekere tijden en dat heeft ook op FotoFilmFabriek zijn weerslag. De gezondheid van onze klanten en onszelf is natuurlijk het belangrijkst. Wij hebben daarom een aantal aanpassingen voor onze fysieke en online winkel gedaan.

Onze winkel in Het Magazijn in Dordrecht is met ingang van 15 december 2020 tot nader order gesloten. Het afhalen van je bestelling is in deze periode ook niet mogelijk. Online bestellingen worden nog verzonden per PostNL zoals gebruikelijk.

Houd bij je online bestellingen rekening met vertragingen: vervoerders zijn enorm overbelast

Vervoerders kunnen de pakketten op dit moment niet meer verwerken volgens de gebruikelijke tijden . Ze zitten letterlijk vol en kunnen het capaciteitstekort niet opvangen.

Dit heeft zowel invloed op nieuwe leveringen die wij ontvangen, als bestellingen die we naar jou versturen. Houd er daarom rekening mee dat zendingen vertraagd zullen zijn. We vragen hiervoor je begrip.