Pre-order beperkt leverbare producten

De maatregelen rondom coronavirus COVID-19  hebben helaas nog steeds gevolgen voor de beschikbaarheid van een deel van ons assortiment. Met name de producten van Ilford, Lomography, Kodak een Polaroid zijn nog steeds beperkt leverbaar. Wanneer wij deze producten niet op voorraad hebben, kunnen we helaas niet altijd aangeven wanneer we deze weer geleverd krijgen.

De producten waarvoor dit van toepassing is, zijn gemarkeerd met Pre-order. Mogelijk langere levertijd*. Houd dus bij bestellingen van deze producten rekening met een onbekende levertijd. Voor (vrijwel) al deze producten geldt dat we deze in backorder bij onze leveranciers hebben staan. We krijgen deze producten onregelmatig en vaak in kleinere hoeveelheden geleverd.

Helaas geldt voor dit deel van hun assortiment dat de leveranciers vaak ook niet weten wanneer ze deze weer op voorraad krijgen. Wanneer wij deze producten weer binnen krijgen, verzenden wij deze naar onze klanten op volgorde van binnengekomen bestelling.