Open voor online bestellingen!

Vanwege de aangescherpte maatregelen van de Rijksoverheid is onze winkel in Het Magazijn in Dordrecht tot nader order gesloten.

Maar geen zorgen, je hoeft niet zonder je analoge fotografiebenodigdheden te zitten; online producten bestellen en thuis laten bezorgen is nog steeds mogelijk.

Pre-order beperkt leverbare producten

De maatregelen rondom coronavirus COVID-19 hebben helaas nog steeds gevolgen voor de beschikbaarheid van een deel van ons assortiment. Met name de producten van Ilford, Lomography, Kodak een Polaroid zijn nog steeds beperkt leverbaar. Wanneer wij deze producten niet op voorraad hebben, kunnen we helaas niet altijd aangeven wanneer we deze weer geleverd krijgen.

Bezorgen via PostNL

Online bestelling worden van woensdag t/m vrijdag om 15.00 en op zaterdag om 13.00 uur verzonden.
Door drukte bij de bezorgdiensten kan de bezorging van je bestelling langer duren.
Het afhalen van bestellingen in onze winkel in Het Magazijn is momenteel ook niet mogelijk.

Gratis bezorging in Dordrecht!

Samen met onze muziekvrienden in Het Magazijn van Velvet Music Dordrecht hebben we voor de komende weken de gratis Velvet Music-bezorgservice weer opgezet.
Bestellingen van onze trouwe Dordtse klandizie worden op de fiets door de heren van Velvet gratis bij je thuis bezorgd, zodat je niet zonder je favoriete lp’s en cd’s of analoge fotografiebenodigdheden hoeft komen te zitten.
Plaats je bestelling, kies voor gratis bezorging in Dordrecht en wij zorgen dat je je bestelling op afspraak gratis in huis krijgt!

Beschikbaarheid

Woensdag 10.00 – 17.30 uur
Donderdag 10.00 – 17.30 uur
Vrijdag 10.00 – 17.30 uur
Zaterdag 10.00 – 17.30 uur