Bezorgen

Onze bestellingen worden verzonden met de pakketdienst van Postnl. Hiervoor rekenen we een vast tarief, de verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland bedragen €6,95. Voor bestellingen naar België is dit €9,95.

Verzendkosten voor overige (Europese) landen zijn hier te vinden.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?
Onze bestelling worden verzonden met de pakketdienst van Postnl. Deze service levert van dinsdag tot en met zaterdag.

Normaal gesproken worden de pakketten aangeboden op de dag nadat de bevestigingsmail van de verzending is verstuurd. Helaas kunnen de pakketdiensten deze levertijd van één dag niet altijd garanderen, maar in 99% van de gevallen zal dit wel gewoon lukken. Ook is het mogelijk om via de track&trace-site van Postnl een verzending te traceren nadat het is verzonden. In de e-mail waar je verzending wordt bevestigd kun je terug vinden hoe dit exact werkt.

Hoe lang duurt het voordat jullie leveren?
Bestelling die direct online worden betaald, zullen wij zo spoedig mogelijk verwerken.
Bij vooruitbetaling kan het langer duren in verband met de overboekingsperiode. Deze bestellingen zullen worden verstuurd nadat de betaling bij ons binnen is gekomen.

Omdat wij op maandag en dinsdag gesloten zijn, kunnen we die dagen niet altijd een bestelling verzenden.

Ik heb het verkeerde afleveradres opgegeven
Controleer je adres bij het invullen van de gegevens altijd goed! Zie je in de bevestigingsemail toch dat er een verkeerd afleveradres staat, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via telefoon of email. Let op! Als je eenmaal de email met bevestiging van verzending hebt gekregen, is je bestelling al verzonden. Dan is het te laat om het adres te corrigeren en zullen we moeten wachten tot het terugkomt. Wij zullen dan contact opnemen als het pakket bij ons terug is en een afspraak maken om het opnieuw te versturen.

Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen
Het kan in een uitzonderlijk geval dat er iets niet is goed gegaan met bezorgen. Controleer dan eerst via track & trace deze heb je ontvangen in de e-mail. Mocht hier iets niet kloppen of je hebt geen track & trace code. Neem dan contact met ons op. Dan zullen wij onze uiterste best doen om het op te lossen.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?
Naast onze webwinkel hebben we een fysieke in winkel in Het Magazijn in Dordrecht. Wanneer bij het bestellen wordt gekozen voor “ophalen in Het Magazijn, Dordrecht” laten we weten vanaf wanneer de bestelde producten gereed liggen om opgehaald te worden.

Ruilen & retourneren

Ik wil mijn product graag retourneren
Dit is geen probleem. Je kunt binnen een 14 dagen na bestelling het product zonder opgaaf van redenen terugsturen. Het product moet natuurlijk wel ongeopend en ongebruikt zijn. Dan krijg je binnen twee weken je geld terug.

Neem contact met ons op via [email protected] voor het retourneren van je product.

Ik wil mijn product graag ruilen
Dit is geen probleem. Je kunt binnen een 14 dagen na bestelling het product zonder opgaaf van redenen ruilen. Het product moet natuurlijk wel ongeopend en ongebruikt zijn.

Neem contact met ons op via [email protected] voor het ruilen van je product.

Ik heb het verkeerde product ontvangen
We doen ons uiterste best om elke bestelling zo goed mogelijk uit te voeren, maar jammer genoeg gaat het soms mis. In dit geval vragen we om even contact met ons op te nemen. Wij zullen er dan voor zorgen dat het juiste product alsnog kosteloos geleverd zal worden.

De kwaliteit van het product valt tegen
We doen er ons uiterste best aan om alleen de beste kwaliteit producten te verkopen. Als de kwaliteit dus niet voldoende is, willen we dat graag weten en samen met jou een goede oplossing vinden.

Neem hiervoor contact met ons op via [email protected].

Betaling

Hoe kan ik betalen?
Bij FotoFilmFabriek zijn er op dit moment 11 betaalmethoden. Dit zijn iDeal, Bancontact, Belfius, KBC, Giropay, Applepay, Visa, Mastercard, American Express, PayPal en overboeking.

Uitgezonderd PayPal worden onze transacties uitgevoerd door Mollie. Deze naam zul je dus op je afschrijving kunnen tegenkomen.

Betalingen per iDeal, Bancontact, Belfius, KBC, Giropay, Applepay, Visa, Mastercard, American Express of PayPal komen direct bij ons binnen, zodat de bestelling zo spoedig mogelijk verwerkt kan worden.

Bij betalingen per overboekingen ontvang je zo spoedig mogelijk de betalingsgegevens. De bestelling wordt verwerkt, zodra we de betaling hebben ontvangen. Bij betalingen per overboeking kan het langer duren totdat het geld bij ons is bijgeschreven. Dit kan 1 tot 5 werkdagen duren (afhankelijk van de bank).

Kan ik ook achteraf betalen?
Voor bedrijven en (onderwijs)instellingen bieden we de mogelijkheid om op factuur te bestellen. Voor meer informatie, neem hierover contact op via [email protected]

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen
Helaas kunnen we niet voorkomen dat onze mails soms in de spambox belanden. Controleer daarom altijd eerst even of de mail die je mist daarin zit. Zo niet, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via mail of telefoon.

Contact

[email protected]
WhatsApp
+31(0)78 645 6387
FotoFilmFabriek
The Analog Playground

Beschikbaarheid

Woensdag 10.00 – 17.30 uur
Donderdag 10.00 – 21.00 uur
Vrijdag 10.00 – 17.30 uur
Zaterdag 10.00 – 17.30 uur