Sinds 2012 levert FotoFilmFabriek de geavanceerde bioscoopfilmtechnologie van Cinestill aan fotografen. Cinestill heeft zichzelf sinds die tijd gevestigd als een vertrouwde naam voor filmfotografen over de hele wereld. CineStill werkt nauw samen met huidige filmfotografiebedrijven om de productie van analoge materialen te bevorderen. Deze gezamenlijke benadering van productie verhoogt de efficiëntie en duurzaamheid van de huidige bronnen, wat resulteert in meer stabiliteit in de hele analoge fotografiemarkt, van productie tot consumptie.

We zitten midden in een analoge renaissance! We hebben een ongekende groei en interesse in film gezien, van jonge fotografen en degenen die terugkeren naar hun eerste liefde. Het primaire doel van CineStill is om deze renaissance aan te wakkeren door de huidige productie van analoge fotografiematerialen te vergroten en nieuwe analoge tools voor fotografen te bieden. De renaissance van de analoge film actief aanwakkeren, door een toegenomen belangstelling voor fotografisch materiaal en het veiligstellen van de voortdurende productie en beschikbaarheid van essentiële film- en fotografische materialen en diensten.

FotoFilmFabriek ondersteunt Cinestill hier graag mee, door hun unieke aanbod ook voor alle ‘still’-fotografen in Nederland en België aan te bieden

Tegenwoordig zijn er nog maar heel weinig kleurenfilmopties voor filmcamera’s. CineStill 800Tungsten, met zijn prachtige unieke kleurweergave en mogelijkheden bij weinig licht, samen met ‘s werelds fijnste korrelkleurenemulsie in 50Daylight, verhoogt de bruikbaarheid van filmcamera’s in de dagelijkse fotografie aanzienlijk, terwijl het de deur opent naar nieuwe mogelijkheden voor alle fotografen! Voor de allereerste keer is er nu bioscoopfilm beschikbaar voor standaard foto’s en C-41-fotolabverwerking!

Nadat CineStill 800Tungsten in 135-formaat uitbracht, stroomden de aanvragen voor een 120-versie binnen. Sinds de rolfilmtechnologie werd uitgevonden door George Eastman (Kodak) in 1885, is middenformaatfilm lange tijd het favoriete fotoformaat geweest van kunstenaars, professionals en amateurfotografen. Zelfs vandaag de dag is er niets te vergelijken met de unieke kwaliteit en het gebruiksgemak van middenformaat film! Nu is ‘s werelds beste filmtechnologie beschikbaar voor de beste filmcamera’s.

CineStill-film is veilig voor standaard fotolabmachines en produceert ideale negatieven om te scannen of af te drukken. CineStill-kleurenfilm kan ook gemakkelijk met de hand worden verwerkt met behulp van CineStill’s Color Simplified Cs41-verwerkingskits, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over rem-jet.

CineStill heeft verbazingwekkend wereldwijd succes en overweldigende waardering van de internationale filmgemeenschap ervaren. Ondanks dat de productie van de Cinestill films nog altijd constant verhoogd wordt, is het niet altijd mogelijk om aan de wereldwijd groeiende vraag te voldoen. Wees er dus snel bij wanneer we de films op voorraad hebben.

En dit is nog maar het begin. CineStill is van plan om steeds meer tools en diensten uit te brengen om analoge fotografie toegankelijker en spannender te maken voor alle fotografen en liefhebbers.

Cinestill Film

Uitverkocht
19,99

Tijdelijk uitverkocht

Cinestill Chemie

Aanbieding!
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht

Cinestill Doka

Uitverkocht
10,99

Tijdelijk uitverkocht