Ik wil mijn product graag retourneren
Dit is geen probleem. Je kunt binnen 30 dagen na bestelling het product zonder opgaaf van redenen terugsturen.

Bij het retourneren van jouw bestelling, ben je zelf verantwoordelijk voor de kosten. Wij adviseren om jouw retourzending met een track&trace op te sturen zodat je bewijs hebt van de zending. Je kunt je bestelling retourneren, mits deze in dezelfde – ongeopende – staat is als ontvangen. Bewaar het verzendbewijs. Dit is jouw retourbewijs. FotoFilmFabriek is niet aansprakelijk voor retourzendingen die zoekgeraakt zijn en waarbij een verzendbewijs mist.

Bij retouren kun je kiezen tussen het retour ontvangen van de kosten van de geretourneerde producten of een winkeltegoed voor een volgende bestelling.

Via ons retourportaal kan je eenvoudig je bestelling retourneren of neem contact met ons op via [email protected] voor het retourneren van je product.

Ik wil mijn product graag ruilen
Dit is geen probleem. Je kunt binnen een 30 dagen na bestelling het product zonder opgaaf van redenen ruilen. Het product moet natuurlijk wel ongeopend en ongebruikt zijn.

Neem contact met ons op via [email protected] voor het ruilen van je product.

Ik heb het verkeerde product ontvangen
We doen ons uiterste best om elke bestelling zo goed mogelijk uit te voeren, maar jammer genoeg gaat het soms mis. In dit geval vragen we om even contact met ons op te nemen. Wij zullen er dan voor zorgen dat het juiste product alsnog kosteloos geleverd zal worden.

De kwaliteit van het product valt tegen
We doen er ons uiterste best aan om alleen de beste kwaliteit producten te verkopen. Als de kwaliteit dus niet voldoende is, willen we dat graag weten en samen met jou een goede oplossing vinden.

Neem hiervoor contact met ons op via [email protected].

Beschikbaarheid

Woensdag 10.00 – 17.30 uur
Donderdag 10.00 – 17.30 uur
Vrijdag 10.00 – 17.30 uur
Zaterdag 10.00 – 17.30 uur