Analog madness at your disposal

Draagbaar, voorgeladen met funky film en gecombineerd met creatieve Color Gel-flitsfilters – maak kennis met de Lomography Simple Use Reloadable Film Camera.

Eenvoudig analoog

Lomography’s Simple Use Film Camera wordt geleverd met de vooraf geladen film, zodat je meteen foto’s kunt maken. Zakformaat en voorzien van een flitser, dus perfect voor feestjes, road trips, bruiloften en nog veel meer.

Geladen met fantastische film

Geef je shots een klassiek analoog karakter met Color Negative-film, maak humeurige monochrome shots met Black&White-film, spookachtige desaturatie met de LomoChrome Metropolis en kleur je hele wereld paars met LomoChrome Purple.

Ga onderwater met de analogue aqua

Nu kun je de mysterieuze onderwaterwereld in al zijn analoge glorie vastleggen met de Analogue Aqua! Met de drie levendige kleurengel-flitsfilters en krachtige ingebouwde flitser om die schaduwrijke zeeën op te fleuren, laat deze eenvoudig te gebruiken klassieker met onderwaterbehuizing je gemakkelijk tussen onshore en offshore-foto’s glijden! Duik tot een diepte van 10 meter met de LomoChrome Purple voor violette tinten die bloeien en vervagen.

Eenvoudig her te laden!

Alle Lomography Simple Use Reloadable Film Camera’s zijn voor geladen met een rol Lomofilm, maar de camera’s zijn eenvoudig weer te gebruiken met iedere 35mm kleinbeeldfilm. Voor de best belichte foto’s raden wij wel aan om de camera’s te gebruiken met minimaal een ISO400 film. Bekijk op het filmpje hieronder hoe je dat het makkelijkst kunt doen en zie onze keuzes om de camera’s her te laden!