content_copy

Beschikbaarheid Adox fotopapier

Beschikbaarheid Adox MCC en MCP papier | FotoFilmFabriek | Het Magazijn Dordrecht
[vc_row][vc_column][vc_column_text]De productie van het Adox MCC barietpapier en MCP PE-papier is tijdelijk stopgezet, omdat één van de leveranciers de prijzen zodanig heeft verhoogd dat de samenwerking van Adox met deze leverancier niet voortgezet kan worden.

Adox heeft hierop besloten om ook dit deel van de productie van het papier over te dragen naar de eigen fabriek in Zwitserland en Duitsland.

Op dit moment wordt er in deze fabrieken hard gewerkt aan de productie van het nieuwe Adox Polywarmtone papier en het Adox Lupex contactafdrukpapier. Wanneer de eerste batches van dit papier gereed zijn, zal het Adox MCC papier volgen. Daarna zal Adox zich richten op de productie van het MCP papier.

Helaas kunnen we op dit moment niet aangeven wanneer nieuwe batches van de beide papieren weer beschikbaar zijn. Het papier wat we nu nog op voorraad hebben van de laatste batch voor de productiestop en hiervoor geldt op=op.[/vc_column_text][vc_column_text]

Naast de tijdelijk productiestop van het MCC en MCP papier van Adox is helaas ook de productie het Adox Easyprint papier beëindigd. Het papier werd in samenwerking met Harman vervaardigd in Engeland, maar zij zijn (voorlopig) gestopt met productie voor derden.

Dit betekent dat het Easyprint dat we nu nog op voorraad hebben, het laatste is wat we nog kunnen leveren.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][vc_headings style=”theme3″ borderclr=”#000000″ align=”left” title=”Adox MCC Papier” titleclr=”#000000″][/vc_headings]
[vc_headings style=”theme3″ borderclr=”#000000″ align=”left” title=”Adox Easy Print Papier” titleclr=”#000000″][/vc_headings]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.
Loading...