content_copy

Nieuwe films in de Lomography Kino Film Family

Toegewijd aan je creatieve inspanningen tijdens quarantaine, heeft Lomography twee nieuwe Kino films uitgebracht; Fantôme & Babylon Kino!

Lomography Fantôme Kino 8 | Kleinbeeldfilm | 135/36
Deze dramatische toevoeging aan de zwart-wit Kino-filmfamilie roept moeiteloos het theater op in je dagelijkse leven. Het publiek verzamelt zich in weelderige arena’s, verlichte podia wachten op zich ontvouwende verhalen over liefde en verraad, losse ledematen flikkeren in het voetlicht terwijl ze lenig worden en angstige toneelhandschaduwen blijven achter de schermen hangen. Lomography’s Fantôme Kino B&W ISO 8 Film legt de meest tot de verbeelding sprekende momenten van het leven vast in een show stopping zwart-witschoonheid.

Lomography Babylon Kino 13 | Kleinbeeldfilm | 135/36
Deze romantische nieuwe toevoeging aan de B&W Kino Film Family legt op subtiele wijze de meest emotionele momenten van het leven vast in glamoureuze grijstinten. Blote voeten rusten op verfrommelde lakens, lang vergeten gesprekken echoën in lege kamers, gevouwen handen en eerlijke gezichten weerklinken als ze de herinneringen oproepen die hen het meest ontroeren en blozende minnaars weven hun winderige verhalen van toewijding.

Aanbieding!
Uitverkocht
Oorspronkelijke prijs was: €9,90.Huidige prijs is: €8,90.

Tijdelijk uitverkocht

Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €10,90.Huidige prijs is: €7,90.

Leverbaar uit voorraad

Uitverkocht