content_copy

Stop niet met experimenteren met de Lomography LomoApparat Film Camera

Lomography LomoApparat Film Camera - Nieuw bij FotoFilmFabriek

Verkrijgbaar in drie opwindende edities, de Lomography LomoApparat Film Camera is de droom van de alledaagse analoge fotograaf!
Lichtgewicht en draagbaar, deze compactcamera neemt 35 mm en maakt opnamen door een 21 mm groothoeklens voor volledig meeslepende momentopnamen! Experimenteer met drie lensbevestigingen en voeg je creatieve flair toe met de MX- en Bulb-modus, evenals een ingebouwde flitser en schuifregelaar voor kleurenfilters!

Een tas vol lensaccessoires

Het creatieve plezier is nog niet voorbij – er is nog meer. Je LomoApparat wordt geleverd met een klein lensztasje dat close-up-, splitzer- en caleidoscooplensbevestigingen bevat die je direct op de lens van je LomoApparat kunt schuiven voor nog meer plezier! Zorg ervoor dat je hem in je tas of zak bewaart voor gemakkelijke toegang om de creatieve mogelijkheden van je camera uit te breiden en spannende LomoApparat-snaps te maken, waar je ook bent. Bekijk wat er in de doos zit en kijk uit naar het begin van het experimenteren!

Lomography LomoApparat Film Camera - Nieuw bij FotoFilmFabriek
Lomography LomoApparat Film Camera - Nieuw bij FotoFilmFabriek
Neem de technieken overal mee

De LomoApparat-camera wordt geleverd met een aantal ingebouwde creatieve functies, zodat je op elk gewenst moment onderweg kunt experimenteren, helemaal los en vrij van fantasie! Schuif gewoon naar de MX-modus om zoveel foto’s in één frame te maken als je wilt, houd de sluiter zo lang ingedrukt als je hartje begeert in Bulb-modus voor leuke nachtelijke experimenten en gebruik de ingebouwde flitser met gekleurde filterschuifregelaar voor super-coole kleurrijke momenten.

Leer de LomoApparat-technieken!