content_copy

Adox D-76 – Dé klassieke filmontwikkelaar, nu milieuvriendelijker en veiliger voor de gebruiker

Adox D-76 filmontwikkelaar

Adox introduceert met hun eigen D-76 filmontwikkelaar de nieuwste versie van het klassieke Kodak “Developer-76-recept”.
Vanwege de aanzienlijke leveringsproblemen op de markt voor D-76-ontwikkelaars van Kodak hebben klanten Adox gevraagd om het D-76-ontwikkelaarsrecept aan te bieden. Uw wens was bevel:

Het recept “Developer-76” van Kodak is naast Rodinal een fotografielegende en krijgt bijna universele erkenning als de go-to-ontwikkelaar voor fotojournalistiek werk tijdens de Tweede Wereldoorlog en het naoorlogse tijdperk.

D-76 is een universele, gebruiksvriendelijke ontwikkelaar met een veelheid aan toepassingen met de meest verschillende films en contrastsituaties, altijd met fijne korrel en grote snelheidsbenutting.

ADOX nam de klassieke formule en bracht het, met behoud van alle belangrijke oorspronkelijke eigenschappen en ontwikkelingstijden, naar moderne maatstaven. De nieuwe ADOX D-76 heeft aanzienlijk lagere oplostemperaturen, evenals de Captura®-technologie voor stofvrij mengen. Bovendien werden alle boraten verwijderd en vervangen door een niet-toxische biologisch afbreekbare buffer. De ADOX D-76 poederontwikkelaar wordt gemaakt in Duitsland, waarbij zowel onderzoek als kwaliteitscontrole na de productie ter plaatse worden uitgevoerd. Het product is verkrijgbaar in verpakkingen van één en vijf liter.

De ADOX D-76-ontwikkelaar kan precies zoals de Kodak D-76 worden gebruikt, met de reeds gepubliceerde D-76-tijden, verdunningen en factoren.

7,9914,99

Leverbaar uit voorraad

Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina