content_copy

Kies de sappige, nieuwe Lomography Fisheye No.2

Lomography Fisheye No. 2 - Papaya Pop Camera

Een tropische traktatie voor de zintuigen, deze nieuwe Lomography Fisheye No2  is zo sappig en levendig dat je misschien gewoon een hapje wilt nemen – houd die gedachte vast… Dit levendige juweeltje is niet om op te eten; het is bedoeld om de meest opwindende momenten van het leven vast te leggen in verrukkelijke, bolvormige foto’s! Ga met elke 35 mm-film aan de slag met de ingebouwde flitser en meerdere en lange belichtingsmodi voor een visueel feest dat je hongerig zal maken naar meer avonturen! Haal nu je special edition Lomography Fisheye No.2 Papaya Pop tevoorschijn en geniet van je creativiteit, en zie hoe je wereld verandert in een boeiend, levendig paradijs!

Leg sappige momenten vast

De nieuwe Lomography Fisheye No2 Papaya Pop is een kleurrijke metgezel voor elk avontuur en helpt je je creatieve verlangens te bevredigen met een afneembare zoeker voor een frisse preview van je fisheye-scènes. Compact en draagbaar, bekijk ons tijdschrift voor enkele toptips en -trucs voor fisheye:

• Ga super DICHTBIJ voor overdreven functies.
• ACTIE-opnamen zien er super gaaf uit!
• Experimenteer met gevarieerde HOEKEN om speelse portretten vast te leggen.
• Ga EXPERIMENTEEL aan de slag met licht, kleuren en patronen om de perceptie van de kijker uit te dagen.