content_copy

Kodak Professional Fotochemicaliën zijn terug!

Kodak Professional Fotochemicaliën

Met deze opwindende update delen we met veel genoegen het nieuws dat de iconische Kodak Professional Fotochemicaliën zijn teruggekeerd en opnieuw te koop zullen zijn.
De originele fotochemicaliënformule, waar je al tientallen jaren op vertrouwt, is terug met een frisse, nieuwe look. Fantastisch nieuws voor fotografen die rouwen om het verlies van deze legendes uit de analoge wereld.
De eerste die een grote comeback maakt, is het Kodak zwart-witfotochemie assortiment, met enkele van de meest populaire producten zoals XTOL, T-MAX Developer en de geliefde D-76. Deze producten, bekend om hun uitzonderlijke kwaliteit, zijn een bewijs van de inzet van Kodak om fotografen zoals je te voorzien van de beste hulpmiddelen voor het ontwikkelen van verbluffende zwart-witafbeeldingen. Met deze chemicaliën heb je de kracht om je creatieve visie tot leven te brengen, ongeacht het onderwerp of de stijl.

De Kodak kleurenchemie (C-41 én E-6) keren ook terug en zullen later dit jaar verschijnen. Deze producten zijn perfect voor fotografen die levendige, kleurrijke beelden vol leven en energie willen creëren.

Kodak Professional Fotochemicaliën

12,9916,99

Leverbaar uit voorraad

Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Uitverkocht