content_copy

Prijsverlaging Cinestill 120 film!

Prijsverlaging Cinestill 120 film

Nu de zomer weer voor de deur staat, verlagen we de prijzen van de Cinestill daglichtgebalanceerde 120-film om je meer creatieve mogelijkheden te geven om deze levendige kleurenfilms in meer situaties te gebruiken!

Deze nieuwe prijzen gelden voor CineStill 400Dynamic en 50Daylight 120 middenformaatfilms. Deze herziene prijs weerspiegelt het doel van Cinestill om onze hoogwaardige films beter beschikbaar en toegankelijker te maken voor de analoge fotografiegemeenschap over de hele wereld.

Maak kennis met CineStill 400D! Deze unieke, daglichtgebalanceerde kleurnegatieve film biedt een zacht kleurenpalet, natuurlijke verzadiging en warme huidtinten. Het dynamische bereik is indrukwekkend, met een gevoeligheid van ISO 400, instelbaar van 200 tot 800 en uitbreidbaar tot 3200, waardoor het een veelzijdige keuze is voor alle lichtomstandigheden. Tijd om je creativiteit naar een nieuw niveau te tillen!

Geef je fotografie een boost met CineStill 50D, een daglichtgebalanceerde ISO 50 kleurnegatieffilm. Ervaar beelden met een hoge resolutie en minimale korreligheid bij fel licht. Het biedt een ISO-classificatieflexibiliteit van 12-100 zonder push-verwerking. Bereid je voor om versteld te staan ​​van de verbazingwekkende resultaten!

Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €19,99.Huidige prijs is: €17,99.

Leverbaar uit voorraad

Aanbieding!
Uitverkocht
Oorspronkelijke prijs was: €19,99.Huidige prijs is: €16,99.

Tijdelijk uitverkocht