content_copy

Ervaar 110 fotografie als nooit te voren

Lomography Lomomatic 110

Maak kennis met de Lomography Lomomatic 110, de scherpste, meest creatieve zakformaatcamera ter wereld!

Met een glazen 23mm lens, automatische belichting en een meegeleverde flitser is de Lomography Lomomatic 110 een analoge krachtpatser gehuisvest in een compact schuifframe. De Lomomatic 110 is een compactcamera voor spannende alledaagse snapshots met artistieke flair. Met meervoudige en lange belichtingstijden, diafragma- en ISO-regeling en een afneembare flitser met gekleurde filters is elke opname een meesterwerk. Bovendien is elke opname dankzij de glazen lens en het automatische belichtingssysteem scherp en perfect belicht, zodat je je kunt concentreren op het loslaten van je visie!

De Lomomatic is de enige nieuwe 110-camera op de markt met deze geavanceerde functies, wordt geleverd met een garantie van 2 jaar, zodat je herinneringen voor de lange termijn veilig zijn. Dus of je nu een beginneling bent die zich wil verdiepen in de analoge wereld, of een ervaren fotograaf die op zoek is naar nieuwe inspiratie, deze coole camera is verkrijgbaar in twee opwindende edities en biedt betrouwbare, creatieve en scherpe 110 resultaten met een vleugje nostalgische charme voor je dagelijkse avonturen.

Ontdek 110 Pocketfilm
Ontdek het 110 formaat

Het 110-formaat is een geweldige keuze voor beginners of een verademing voor fotografen die iets anders willen proberen. Een van de beste dingen aan de Lomomatic 110 zijn de mogelijkheden die hij je geeft om de wereld te verkennen door het opwindende oog van zo’n klein filmformaat. De filmkorrel geeft je foto’s een tijdloos gevoel en de mogelijkheid om te scannen met het 110-frame is echt een coole uitstraling. Je kunt zelfs de cartridge verwisselen tijdens het fotograferen als je de scène anders wilt vastleggen; je offert dan maar één frame op! Vind meer tips en trucs op de speciale pagina en ervaar de hele 110-ervaring.

Lomomatic features
  • Multi-coated Minitar CX 23 mm glazen lens voor scherpe opnamen
  • Instellingen voor zonefocus – 0,8 m, 1,5 m, 3 m en oneindig.
  • Wees snel en denk niet na met de automatische belichtingsfunctie!
  • Voor controle over je belichting en scherptediepte kun je je diafragma wijzigen van dag (f/5.6) naar nacht (f/2.8)
  • Verander de ISO zodat deze bij je film past of experimenteer met de LomoChrome XR ISO 100–400 films.
  • Met de Lomomatic Flash kun je de dag- of nachtmodus kiezen voor enorme voordelen bij weinig licht.
99,00119,00

Leverbaar uit voorraad

Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Lomography 110 Pocketfilms
Lomography 110 pocketfilm

Lomography is tegenwoordig nog de enige producent voor 110 camera’s én films! Lomography 110 Pocketfilm biedt een ongeëvenaard assortiment van 110 films – kies tussen kleurnegatief, zwart-wit en LomoChrome. Ze zijn allemaal compatibel met de Lomomatic 110 – en elke andere 110 pocketfilmcamera ter wereld.

8,9022,90

Leverbaar uit voorraad

Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina