content_copy

Make room for more met de nieuwe Instax Wide 400 Camera

Fujifilm Instax Wide 400 Camera

Fujifilm heeft de nieuwe Instax Wide 400 Camera aangekondigd, de nieuwste telg uit de Wide-serie die grote instant prints maakt.

De Fujifilm Instax Wide 400 Camera is de opvolger van de Instax Wide 300 die 10 jaar geleden, in 2014, werd gelanceerd. De Instax Wide 400 is een analoge instantcamera in het immer populaire Instax Wide-formaat, dat twee keer zo breed fotografeert als de minifilm. Het is ideaal voor groepsfoto’s en landschappen, waardoor de fotograaf de sfeer van een plek kan vastleggen door de wereld rond het onderwerp op te nemen. De nieuwe en bijgewerkte camera wordt nu geleverd met een zelfontspanner, waardoor groepsfoto’s worden vergemakkelijkt en niemand achter de camera wordt achtergelaten. De camera beschikt ook over een accessoire voor het aanpassen van de camerahoek om de perfecte hoek te fotograferen zonder dat er een statief nodig is. Bovendien kan je door de meegeleverde close-uplens te bevestigen foto’s maken tot wel 40 centimeter voor prachtige macro-opnamen naast originele Instax Wide-opnamen.

De Instax Wide 400 Camera heeft ook een automatische belichtingsfunctie die volgens Fujifilm zorgt voor een betere afdrukhelderheid in vergelijking met de Wide 300. De camera detecteert automatisch het niveau van omgevingslicht wanneer de ontspanknop wordt ingedrukt en optimaliseert de sluitertijd en flitsoutput dienovereenkomstig. Fujifilm zegt dat dit zal resulteren in foto’s die goed belicht zijn, ongeacht de binnen- of buitenomstandigheden. De camera heeft ook automatische flitserregeling die volgens Fujifilm is ontworpen om de beeldkwaliteit te optimaliseren in heldere of zwakke lichtsituaties.

De nieuwe instant camera heeft twee focusmodi (zone focus) die kunnen worden omgeschakeld vanaf de lensknop, waar de camera ook kan worden in- en uitgeschakeld. De camera heeft framing guides voor zowel portret- als landschapsoriëntaties en drie modi. De normale modus is bedoeld voor algemene fotografie die plaatsvindt tussen 0,9 en 3 meter, de landschapsmodus is voor foto’s waarbij onderwerpen zich op 3 meter afstand en verder bevinden. De derde “modus” is meer een opnameoptie die het gebruik van de optionele close-uplens vereist. Daarmee kan de camera close-uponderwerpen vastleggen die zich zo dichtbij bevinden als tussen 40 en 50 centimeter. De close-uplens heeft ook een geïntegreerde selfiespiegel.

Tegelijkertijd met de camera wordt er ook een nieuwe en unieke Instax Wide 400-cameratcase uitgebracht die past bij de kleur van de nieuwe camera.

10,9920,99

Leverbaar uit voorraad

Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina